Skip to content
Aug 13 12

Lucas Supersandwich Sponsor al turneului de tenis de masă

by Lucas Super Sandwich

Sâmbătă la Timișoara s-a desfășurat Cupa Smiley. Un turneu de tenis din categoria A, organizat de CLub 11 care a ales ca partener pentru această competiție Lucas Supersandwich.
A fost o plăcere pentru noi să fim alături de competitori cărora am încercat să le și împrospătăm forțele cu sandwichurile noastre.

Apr 2 12

Imagini din vacanța oferită de către Lucas Super Sandwich

by Lucas Super Sandwich

Zilele trecute am primit pozele făcute de Iasmina la Moeciu, Rașnov, Sibiu… Din imaginile pe care le-am văzut a fost un weekend plin pentru câștigătoarea concursului nostru din februarie. Muțumim pentru pozele trimise și promitem să continuăm concursul și să inventăm și altele cât de curând.

Mar 21 12

Lucas Super Sandwich și Cupa Poli

by Lucas Super Sandwich

Liga Studenţilor din Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara a organizat în perioada 1-18 martie evenimentul sportiv, aflat la a XV-a ediţie, intitulat “Cupa Poli”, sub sloganul PLAY, FIGHT & WIN.
Ediția a antrenat aproximativ 500 de participanti, printre cele mai populare sporturi numarându-se fotbalul, tenisul de masă și laser tag-ul. Premierea câștigătorilor a avut loc duminică, 18.03.2012. Printre sponsorii evenimentul s-a aflat și Lucas Super Sandwich.

Mar 10 12

Am dat premiul!

by Lucas Super Sandwich

Azi de dimineață, în sandwicheria din centrul Timișorii ne-am dat întâlnire cu Iasmina Pițiga, câștigătoarea concursului “Un weekend la Moeciu”. Cu această ocazie i-am înmânat premiul și i-am dorit un sejur plăcut. Am rugat-o însă să surprindă câteva instantanee din timpul minivacanței cu aparatul foto și să le împartă apoi și cu noi.

Feb 3 12

Te trimitem în vacanță!

by Lucas Super Sandwich

Tot ce trebuie să faci este să pui o declarație de dragoste față de persoana iubită pe blogul nostru. Așadar, pregătește-ți creioanele, pixul, aparatul foto sau telefonul mobil și postează aici un simplu text, un desen*, o poză* sau un mic filmuleț* realizat cu telefonul mobil în care îți exprimi dragostea față de persoana de lângă tine. Spune-i cât de mult  o iubești și mobilizeză-ți prietenii să te voteze. Cea mai votată declaratie de dragoste pleacă în vacanță la Moeciu.

*filmulețele, desenele și pozele trebuie postate sub forma unui link
Dec 10 11

Cămara cu mirodenii – un nou brand

by Lucas Super Sandwich

Suntem pe ultima sută de metri până la lansarea unui nou brand pe piața timișoreană. Este vorba despre “Cămara cu mirodenii”. Un magazin pentru pasionați. Lucian și Ela Croitoru, pe care deja obișnuiții Lucas Super Sandwich îi cunosc, deschid într-o săptămână un nou spațiu destinat de data aceasta nu doar celor care pun preț pe gustul mâncării, ci mai cu seama al acelora care de multe ori s-au văzut nevoiți să renunțe la o rețetă prin intermediul căreia voiau să își surprindă invitații, din lipsa unui anume condiment sau ulei. Ei bine, prin deschiderea acestui spațiu timișorenii vor avea în centrul orașului un magazin care din toate punctele de vedere este dedicat pasionaților de rețete culinare. Totul aici este deosebit și veți constata acest lucru din primul moment în care veți întra în “Cămara cu mirodenii”. Nu vreau să vă dezvălui mai multe, las însă intenționat la vedere câteva imagini, doar așa pentru a vă face curioși. Pot doar să vă spun că în maxim două săptămâni la Lucas Super Sandwich veți putea comanda și ceauri de iarnă cu…condimente. Noi l-am gustat deja. O minunăție.




Oct 31 11

La multi ani Lucas Super Sandwich

by Lucas Super Sandwich

Am intrat in al treilea an de existenta, noi la Timisoara si colegii de la Sibiu in cel de-al doilea an. E zi de sarbatoare in care transmitem tuturor clientilor nostri multumiri, fara ei nu am fi reusit si promitem sa nu ii dezamagim nici in continuare. La multi ani!

Sep 29 11

Supersandwich cu pastramă de vită

by Lucas Super Sandwich

Dacă încă nu l-ați încercat, acum e timpul să o faceți, e super sandwich-ul cu pastramă de vită. Un produs premium, dar care face toți banii! Aștept să îmi spuneți cum a fost de îndată ce îl gustați.

Sep 11 11

Lucas Super Sandwich la stirile Pro Tv

by Lucas Super Sandwich


Am ajuns si la stirile ProTv. Asa am aflat ca facem parte din afacerile de succes care s-au dezvoltat si in plina criza economica. Multumim tuturor clientilor care ne sunt aproape si fara de care nu am fi reusit.

Feb 28 11

Câștigătorii Lucas Super Sandwich

by Lucas Super Sandwich

Gata, cele mai frumoase declarații de dragoste postate pe blogul nostru au fost premiate. Fericiții câștigători sunt flory si veruta! Unde le trimtem? La Pensiunea “House of river”, în Moeciu de Sus. Mulțumim tuturor celor care au postat și îi anunțăm că nu ne oprim la aici.